Elektrische stoellift met afstandsbedieningen | Stannah

Ons productenaanbod


Stannah Solus trapliftStannah Solus traplift op een rechte trapStannah Solus traplift gesloten stoelStannah Solus op trap met bochtGaan zitten op de traplift stoel stannah solus modelDe stoel van de traplift openen
Andere modellen
>

De Solus traplift
Solus: Aanpasbare innovatie

Opklapbare armleuningen maken uw Solus extra toegankelijk, zelfs vanuit een rolstoel.

Een moderne oplossing die zowel voor u als voor uw huis praktisch en aanpasbaar is. Meer ondersteuning in de stoel en afneembare verbindingsstangen zorgen ervoor dat zelfs mensen met een beperkte mobiliteit in hun hele lichaam de trap kunnen gebruiken.

Available with lifetime omnium warranty

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat haalt u uit uw Solus?

Een ongewoon trapliftontwerp, gebaseerd op innovatieve moderniteit. Het unieke uiterlijk van de Solus geeft ons de mogelijkheid om creatiever om te gaan met het ontwerp. Daarom kunnen we u meer bekledingsopties dan ooit tevoren aanbieden. Onze meer dan 150 jarige ervaring in de trapliftindustrie heeft ons geleerd om naar uw vragen te luisteren, en om deze in onze trapliften te verwerken. De Solus betekent extra veiligheid ongeacht het soort trap; vooral bij zwaar verminderde mobiliteit.

Innovatief ontwerp

De Solus is minder gewatteerd dan de andere trapliften uit ons assortiment. De strategisch geplaatste gewatteerde vulling ondersteunt u echter juist daar waar het nodig is. Bij de Solus heeft u de keuze uit 3 verschillende stofferingsmaterialen, zodat u naar eigen inzicht een keuze kunt maken. Of u nu kiest voor een zacht geweven stof, makkelijk schoon te maken vinyl of stijlvol Italiaans leer; u heeft altijd een keuze aan kleuren om uw traplift uw eigen te maken.

Vooruitstrevende techniek

De veelzijdigheid en het comfort van de Solus zijn slechts enkele van de redenen waarom deze stoel duizenden mensen over de hele wereld heeft geholpen om hun onafhankelijkheid terug te krijgen. De rest is te danken aan het harde werk van onze uiterste bekwame technici die jarenlang onderzoek hebben verricht naar het product dat u vandaag de dag aanschouwt. De Stannah ingenieurs verzekeren u van het volgende:

 • Uw Solus zal nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring.
 • Uw elektrische traplift is uitgerust met een ergonomische veiligheidsgordel. Deze is met slechts één hand vast te maken.
 • Uw Solus heeft maar liefst 10 veiligheidssensoren. Deze detecteren elke hindernis op de trap en zorgen dat de Solus een veilige stop maakt.
 • U kunt zich volledig veilig voelen bij het in-en uit stappen omdat de voetsteun met antislip stof bekleed is.
 • De bedieningselementen zijn makkelijk en logisch te bedienen. Gebruik uw hand of pols om naar de gewenste richting te gaan.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor verschillende soorten trappen.

Ontdek welke Stannah trapliftmodellen wij uw trap kunnen bieden. En bekijk welk model het beste bij uw behoeftes past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Belangrijkste kenmerken van de Solus traplift

Uw Solus geeft u uw zelfstandigheid terug zodat u weer controle over uw eigen huis heeft. Uw traplift geeft u niet alleen mobiliteit. Het zorgt er ook voor dat u zich veilig voelt. Bekijk de kenmerken van de Solus die u dat gevoel van veiligheid geven.

Verbindingsstangen

De Solus is onze enige stoel met verbindingsstangen. Ze ondersteunen u vanuit beide kanten terwijl u moeiteloos te trap opgaat. Ze zorgen ervoor dat u zich veiliger voelt.

Gebruiker stapt van een Stannah traplift af

Stofferingsopties

De Solus heeft 3 stofferingsmaterialen en vele kleur mogelijkheden. U vindt zeker een stofferingsoptie die bij uw smaak past, zodat uw traplift perfect in uw huis past.

Stannah traplift Solus voor trappen met gebogen trappen

Verstelbare armsteunen

De armsteunen kunnen naar de lengte van uw armen worden ingesteld. Ze ondersteunen u bij het in-en uitstappen, het is daarom van belang dat deze perfect gemonteerd worden.

Stannah traplift arm bediening

Losse afstandsbedieningen

Al onze trapliften zijn voorzien van 2 losse afstandsbedieningen om uw lift vanaf een andere verdieping op te roepen. Zo zit u nooit meer op één verdieping vast, en kunt u zelfs uw traplift gebruiken om andere spullen te vervoeren, zoals de was of de boodschappen.

Stannah traplift wand bediening

Verwijderbare verbindingsstangen

De verbindingsstangen zijn een belangrijke veiligheidsvoorziening, maar u kunt ze ook verwijderen als u vanuit een rolstoel zijdelings toegang nodig heeft bijvoorbeeld. U kunt uw rolstoel naast de stoel plaatsen en uzelf gemakkelijker optillen.

Stannah traplift met één arm omhoog onderaan de trap

Een sleutel voor exclusief gebruik

Uw traplift wordt met een gebruiksvriendelijke sleutel geleverd. De sleutel past in het uiteinde van de armleuning en kan gebruikt worden om de traplift te activeren of wanneer de sleutel verwijderd is, om deze te blokkeren. U heeft alle controle.

Ergonomische traplift bediening op arm
scroll left button

Swipe for more

scroll right button