Traplift op Maat: Buiten- en Binnenbocht Installatie | Stannah

Ons productenaanbod


Stannah Starla traplift binnenbocht op een trap met bochtenStannah Starla inklappenTraplift Starla ontwerp optieStannah Starla traplift ontwerpStarla traplift houten ontwerpStarla traplift veiligheidskenmerk
Andere modellen
>

De Starla
Traplift op maat voor uw woning

De perfecte combinatie van comfort, veiligheid en stijl

De Starla is onze meest aanpasbare traplift. Het is ook het perfecte voorbeeld van wat allemaal mogelijk is om een traplift naar uw wensen aan te passen. De Starla wordt geleverd in verschillende stofferingen, daarnaast biedt het ook de keuze voor een lichte of donkere houtafwerking.

Available with lifetime omnium warranty

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat haalt u uit uw Starla?

Wat uw smaak ook is, met een Starla zult u zeker vinden waar u naar op zoek bent. Het geeft u niet alleen uw bewegingsvrijheid terug, maar biedt u ook comfort en veiligheid in uw eigen huis. De stoel is ook aanpasbaar aan uw interieur.

Elegant ontwerp

De Starla kenmerkt zich door haar verfijnde elegantie. Wij zijn niet alleen fabrikanten, maar ook ontwerpers. We wilden graag een stoel ontwerpen die er goed uit zou zien en ook bij uw interieur zou passen.

De Starla is het resultaat. Het is een ontwerp dat u compleet kunt aanpassen totdat het aan uw smaken en behoeften voldoet. Of u nu gaat voor een lichte of donkere houten afwerking, een praktische, makkelijk schoon te maken vinyl bekleding of een zachte stof; u kunt de Starla aan uw wensen aanpassen.

Superieure techniek

De veelzijdigheid en het comfort van de Traplift op maat Starla zijn slechts enkele van de redenen waarom deze stoel duizenden mensen over de hele wereld heeft geholpen hun onafhankelijkheid terug te krijgen. De rest is te danken aan het harde werk van onze uiterst bekwame technici die jarenlang onderzoek hebben verricht naar het product dat u vandaag aanschouwt. De Stannah-ingenieurs verzekeren u van het volgende:

 • Uw Starla zal u nooit in de steek laten, ook niet tijdens een stroomstoring.
 • Uw Starla glijdt soepel, rustig en met één druk op de knop, op en af van uw trap.
 • De voetsteun, armleuningen en zitting van uw traplift klappen gemakkelijk naar beneden. Eenmaal uitgeklapt kunt u de stoel direct gebruiken.
 • De armleuningbedieningen zijn gemakkelijk in de omgang. Gebruik uw hand of pols om naar de gewenste richting te gaan, en u kunt veilig vertrekken.
 • Optionele functies, zoals de knop om de voetsteun automatisch in te klappen, zorgen ervoor dat, in tegenstelling tot andere apparaten, buigen en of tillen helemaal niet nodig is.
 • U heeft zelfs de mogelijkheid om uw Starla aan te passen zodat deze boven of onder aan de trap automatisch draait, zodat u in alle veiligheid van uw traplift gebruik kunt maken.

Het grootste aanbod in België

De mooiste traplift voor uw huis stelt u zelf samen

 • Verschillende stoelen en afwerkingen
 • Kies uit 32 verschillende kleuren

Ontwerp uw traplift

Het grootste aanbod in België

Bekijk al onze trapliftmodellen voor verschillende soorten trappen

Ontdek welke Stannah trapliftmodellen wij uw trap kunnen bieden. En bekijk welk model het beste bij uw behoeften past.

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Personaliseer uw Starla traplift

Kies de kleur en de details van uw perfecte traplift en laat ons weten om hoeveel traptreden het gaat.

starla

Starla traplift

Ontwerp uw traplift

Hout:

chair with light wood finish chair with dark wood finish chair without wood finish

Kleur:

chair with esmerald green fabric chair with yellow fabric chair with brown fabric chair with grey stone fabric chair with red fabric

Type trap:

Recht

Gebogen

Wij maken een afspraak voor een gratis huisbezoek waarbij u uw vrijblijvende prijsopgave ontvangt.

Ontvang uw gratis prijsopgave

Wij maken een afspraak voor een vrijblijvend huisbezoek en versturen u een prijsopgave op maat.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

De ultieme traplift

Onze 40 jaar ervaring in de trapliftenindustrie heeft ons het één en ander geleerd over wat een traplift moet kunnen bieden. Bekijk de functies die we aan de Starla hebben toegevoegd om er een traplift van te maken waar u op kunt vertrouwen.

Losse afstandsbedieningen

De Starla wordt geleverd met 2 afstandsbedieningen. Als uw traplift op een andere verdieping staat, kunt u aan de hand van uw afstandsbediening de lift naar u toe roepen. De knop geeft ‘s avonds licht zodat u deze altijd goed kunt zien en nooit vast komt te zitten.


Wand afstandsbediening voor traplift

Gebruiksvriendelijke veiligheidsgordel

Onze ergonomische veiligheidsgordel kan met één hand worden vast gemaakt. Deze kan zowel aan de linker- als aan de rechterleuning worden bevestigd. Zo kunnen ook personen met gewrichtspijn gemakkelijk de gordel gebruiken.

Gebruiker zit op een Stannah traplift met ergonomische veiligheidsriem

Extra veilige zitting voor uw comfort

De Starla helt lichtjes naar achter om ervoor te zorgen dat eruit vallen nagenoeg niet mogelijk is. Op deze manier voelt u zich veiliger wanneer u gebruik van de traplift maakt. De veiligheidscontacten die onder de zitting zijn geplaatst zorgen ervoor dat de traplift pas in beweging komt zodra u veilig zit.

Dame stapt gemakkelijk van een Stannah traplift af bovenaan de trap

De meest elegante en aanpasbare traplift

U kunt uw Starla traplift personaliseren aan de hand van verschillende stofferingen: kies een kleur, een type bekleding en zelfs of u een lichte of donkere houtafwerking wenst. Zo bent u zeker dat de lift bij uw huis past.

Stannah traplift Starla met bekleding en houten afwerking

Voor zowel rechte als gebogen rails

We hebben in de afgelopen 150 jaar veel verschillende trappen gezien, en daarom hebben wij de zeer veelzijdige Starla gemaakt. Hij kan op elke trap gemonteerd worden - recht, met één of meer bochten, spiraalvormig, lang of kort.

Stannah traplift voor gebogen of recht trappen

Veiligheidssensoren

De Starla beschikt over verschillende veiligheidssensoren rondom de stoel om obstakels op de trap de detecteren. Bevindt er zich een obstakel op de trap, dan zal de stoel onmiddellijk maar zacht tot stilstand komen. Dat is wel zo prettig voor u.

Veiligheidssensoren voor Stannah trapliften
scroll left button

Swipe for more

scroll right button