Trapliften voor trappen met bochten op Draaitrap | Stannah

Ons productenaanbod


Stannah traplift plek op de trapStannah traplift stoel model starlaStannah traplift stoel model sienaStannah traplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Een traplift voor een gebogen trap
Past zich aan de vorm van uw trap aan

Krijg uw hele huis en bewegingsvrijheid terug, ongeacht of uw trap één of meerdere bochten of hoeken heeft

Of uw trap nu draait, één of meerdere bochten heeft of deze drie etages omhoog gaat, wij kunnen een traplift plaatsen die u uw onafhankelijkheid terug zal geven.

Available with lifetime omnium warranty

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Investeer in uw welzijn

Wanneer u een traplift voor een gebogen op draaitrap aanschaft, dan denkt u aan uw welzijn voor de komende jaren. U bent dan voor een gezonde, actieve toekomst aan het plannen. Eentje met gemoedsrust voor u én voor uw dierbaren. Uw traplift is gebouwd om tientallen jaren mee te gaan. Dat zijn tientallen jaren dat u weet dat u veilig bent in uw eigen huis.

Is mijn gebogen trap op draaitrap geschikt voor een traplift?

Als uw trap één of meerdere bochten maakt, dan kunnen we met een gerust hart zeggen: ja, uw trap is geschikt voor een traplift.

 • Ongeacht of uw trap nu steil, smal, lang of kort is
 • Of de trap nu gemaakt is van metaal, hout, beton of tegels
 • Als er obstakels zijn zoals een deuropening of een radiator op uw trap
 • Zelfs als er geen vrije overloop boven of onderaan de trap is
 • Als uw trap een overloop in het midden heeft, zich over verschillende verdiepingen uitstrekt of als het gaat om een wenteltrap

Wij kunnen een traplift maken die bij uw huis past.

Op maat gemaakt voor u

Stannah rails voor trappen met bochten worden op maat gemaakt. Ze zijn ontworpen om nauwkeurig op de trap te passen. De technici houden bij het produceren van uw traplift rekening met uw wensen en keuzes. Elke keer als ze uw naam bij de bestelling zien en uw unieke klantnummer op een deel van uw traplift aanbrengen denken ze aan het verschil dat de lift in uw leven zal maken. U bent niet zomaar een nummer in een productielijn, de lift die ze maken is specifiek voor u en voor uw trap ontworpen.

Tijdens het vrijblijvende huisbezoek zal onze raadgever alle opties met u bespreken, zo ook de prijs van de traplift voor een gedraaide trap, deze is beschikbaar voor alle budgetten. De traplift wordt voor uw trap op maat gemaakt, u kunt daarom aangeven wat u wel of niet wilt. Dit wordt uiteraard ook weerspiegeld in de prijs die u voor uw traplift betaalt.

Bekijk al onze traplift modellen voor gebogen trappen.

Bekijk alle verschillende Stannah trapliftenmodellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

stannah Play

De voordelen van onze ultradunne rail voor gedraaide trappen:

Voor trappen met bochten heeft Stannah een uiterst dunne, dubbele rail ontwikkeld. Bekijk de belangrijkste voordelen hieronder:

 • De rail heeft een diameter van slechts 4,5 cm. Hierdoor neemt de rail een zeer beperkte ruimte in, waardoor de breedte van de trap zoveel mogelijk behouden blijft voor andere gebruikers van de trap.
 • Door de dubbele railgeleiding gaat de traplift zeer soepel en veilig omhoog, en heeft u geen last van horten en stoten.
 • De dunne dubbele rail kan in onze fabriek zeer scherp gebogen worden. Een binnenbocht met een straal van 20 cm is mogelijk. Dit is ideaal als de lift bijvoorbeeld beneden of boven het hoekje om moet, zodat de stoel een mooie parkeerpositie heeft en de trap beter beloopbaar blijft.
 • De bovenste rail is vrij van vertanding, en dient uitsluitend als geleiding. Deze schone ronde buis doet daardoor ook dienst als vervangende leuning voor overige trapgebruikers.
 • De rail is naast de basiskleur (warm parelgrijs) optioneel beschikbaar in 5 extra kleuren. Heeft u liever één van deze kleuren? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat de traplift mooi bij de kleurstelling van uw gang zal passen.
 • Uiterst stille werking. De uiterst stille werking is het resultaat van voortdurende innovatie, productonderzoek en productverbetering, waarbij de inbreng van onze honderdduizenden gebruikers een belangrijke rol speelt.
 • De “zachte” start en “zachte” stop verhogen het comfort en zorgen ervoor dat de lift niet abrupt start of stopt.
 • Stannah garandeert een soepele werking van de lift, op ieder gedeelte van uw trap, voor gebruikers met een lichaamsgewicht tot 135 kg.
 • Dankzij de railconstructie is de voetsteun in staat uw gehele gewicht te ondersteunen bij het op- en afstappen.

Waar u ook bent, wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd

Waar u ook in België woont, eens de afmetingen van uw trap opgenomen zijn en u zich akkoord heeft verklaard met de prijsofferte, worden de afmetingen rechtstreeks naar onze fabriek verzonden waar de productie van uw traplift zo snel mogelijk begint. Al onze trapliften worden in de EU geproduceerd en voldoen aan de strengste gezondheid- en veiligheidsvoorschriften.

Belangrijkste kenmerken

Wij zijn al meer dan 40 jaar trapliftfabrikant en al meer dan 150 jaar liftenfabrikant. We hebben in die veertig jaar de tijd genomen om onze trapliften te verbeteren en ze verder te ontwikkelen om ze zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.

Veiligheid

Wij maken van uw veiligheid onze topprioriteit

Elke traplift voor gebogen trappen die we maken is voorzien van veiligheidssensoren en optioneel van een gebruiksvriendelijke veiligheidsgordel. De gordel is gemakkelijk om te doen. Uw traplift komt bovendien tot stilstand als er iets in de weg staat.

Stannah trapliften veiligheid sensor

Installatie

Snelle installatie

Voordat uw rail naar u wordt verzonden, wordt deze gemaakt en getest.
Wij weten dat de rail naadloos op elkaar aansluit voordat onze monteurs bij u thuis komen, waardoor het installatieproces snel en efficiënt verloopt.

Stannah traplift onderhoud

Soepel

Een soepele rit

De elektrische motor van uw traplift zal deze soepel omhoog en omlaag brengen. De traplift stopt, start en versnelt op een soepele zachte manier zonder stoten, zo vermijdt u rugklachten.

Stannah traplift op trap met tussenlanding

Comfort

Ontworpen voor comfort

Al onze stoelen zijn gewatteerd. De zitting en de rugleuning van de stoel zijn zacht, zodat u van elke rit kunt genieten. We hebben juist nagedacht over de kleine dingen die een groot verschil maken.

Stannah traplift zacht ontwerp

Personaliseerbaar

Volop mogelijkheden

De rail zorgt ervoor dat uw traplift op uw trap past, maar het is de stoel die die u aan uw wensen kan aanpassen. Van verschillende stofferingsmogelijkheden tot verschillende kleuren, u kunt uw traplift echt helemaal van u maken.

Verschillende Stannah traplift stoelen in de fabriek

Ruimte

Neemt minder ruimte in beslag

De afmetingen van uw trap worden zo genomen dat de rail die wij maken precies bij elke bocht past en mee gaat. Dat betekent meer ruimte voor iedereen om de trap gemakkelijk te gebruiken.

Stannah traplift met genoeg plek voor andere mensen op de trap
scroll left button

Swipe for more

scroll right button