Traplift voor Rechte Trappen - Bekijk onze modellen | Stannah

Ons productenaanbod


Stannah traplift voor rechte trappenSmalle trappen zijn geen probleem voor een Stannah trapliftCompacte Stannah trapliftVeilig manier om de trap te gebruiken met een Stannah trapliftKleuropties voor een stannah trapliftAfstandsbediening voor Stannah trapliften
Andere modellen
>

Rechte traplift
Voor uw rechttoe rechtaan trap

Een praktische, elegante manier om van uw trap gebruik te maken.

Met een Stannah traplift kan uw trap weer een deel van uw huis zijn waar u niet aan denkt. U kunt op een veilige en zelfstandige manier van uw huis weer uw thuis maken.

Available with lifetime omnium warranty

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Investeer in uw toekomst

Onze trapliften zijn het resultaat van 150 jaar ervaring, alle functies zijn in overeenkomst met deskundigen en fysiotherapeuten tot stand gekomen. Van de ergonomische veiligheidsriem speciaal voor mensen met artritis tot aan de automatische draaiing van uw stoel. Een traplift kan u geven wat u nodig heeft om uw onafhankelijkheid terug te krijgen, en niet alleen voor de korte termijn. Zo is uw traplift gebouwd om tientallen jaren mee te gaan.

Is mijn huis geschikt voor een rechte traplift?

In de overgrote meerderheid van de gevallen is dat inderdaad het geval. Wij kunnen op vrijwel elke rechte trap een traplift installeren:

  • Aan beide kanten van de trap, aan welke kant deze het beste past.
  • Op de langste trappen, uw trap zal ruim binnen onze grenzen vallen.
  • Zelfs als u een radiator of deur aan de boven- of onderkant van uw trap heeft, kunnen wij met onze inschuifbare rail uw traplift aan uw huis aanpassen.

In veiligheid zijn was nog nooit zo gemakkelijk

Wanneer u uw traplift wilt gebruiken, klapt u eenvoudig de stoel en de armleuningen naar beneden. Afhankelijk van uw vraag klapt de voetsteun automatisch uit. U kunt ook voor de stoelverbinding optie kiezen, op deze manier zijn de voetsteun en de stoel aan elkaar verbonden en klappen ze gelijktijdig open.

Bovenaan de trap zal uw stoel wentelen om comfortabel in- en uit te stappen. U kunt echter opteren voor een gemotoriseerde wentelstoel. De stoel vormt een barrière tussen u en uw trap, waardoor u niet naar achteren kunt vallen en zich veiliger voelt wanneer u opstaat.

We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd

Waar u zich ook in België bevindt, u weet dat u een traplift krijgt die is vervaardigd onder de strengste Europese gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor rechte trappen.

Bekijk alle verschillende Stannah trapliftmodellen die wij u te bieden hebben. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past en ontwerp zelf uw ideale traplift.

Ontvangt u liever een gratis brochure?

Ontvangt u liever een gratis brochure?

stannah Play

Voordelen van onze rechte trapliften

Stannah produceert al meer dan 40 jaar trapliften. Dit heeft ons de tijd gegeven om onze trapliften te innoveren en perfectioneren tot de veiligste en meest comfortabele trapliften op de markt.

Geen bouwwerkzaamheden en geen troep

Omdat onze trapliften op uw trap worden geïnstalleerd en niet aan uw muren ondervindt u amper materiële schade. De montage op de trap zorgt voor maximale veiligheid en minimale schade aan uw trap. Daarnaast is het ook nog eens snel gemonteerd zodat u er geen overlast van ondervindt.

Stannah traplift rails op de treden geïnstalleerd

Dunne rails nemen minder ruimte in beslag

Onze rails zijn smaller dan dat u zou verwachten. Ons eigen ontworpen railsysteem is ontworpen om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen en geen hinder te vormen.

Stannah traplift ingeklapt met genoeg ruimte op de trap

Snelle levering en installatie

Zodra uw traplift besteld is wordt deze meteen gefabriceerd. Stannah doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw lift zo spoedig mogelijk ontvangt. Daarnaast wordt de lift in een mum van tijd geïnstalleerd en in werking gesteld.

Stannah traplift wordt thuis geïnstalleerd

Volledig aanpasbaar aan uw behoeften

De rail past nauwkeurig op uw trap. De stoel die erbij hoort moet echter wel aan uw wensen voldoen. De trapliftstoelen zijn aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. Wilt u comfort en stijl? Wij regelen het.

Stannah traplift handige handbediening

Op maat gemaakt voor uw huis

Of u nu maanden of jaren in uw huis heeft doorgebracht, uw huis is uw huis en u heeft het zich eigen gemaakt. U kunt hetzelfde met uw traplift doen door te kiezen voor de kleur en bekleding die het beste bij u past.

Stannah traplift uitgeklapt bovenaan de trap

Gemakkelijk in te klappen

Optioneel klapt uw traplift met één druk op de knop netjes weg - alles klapt automatisch met de stoel mee. Dit betekent dat u niet hoeft te bukken om het voetgedeelte omhoog te klappen.

Stannah traplift stoel wordt uitgeklapt onderaan de trap
scroll left button

Swipe for more

scroll right button