080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


Stannah traplift voor rechte trappenSmalle trappen zijn geen probleem voor een Stannah trapliftCompacte Stannah trapliftVeilig manier om de trap te gebruiken met een Stannah trapliftKleuropties voor een stannah trapliftAfstandsbediening voor Stannah trapliften
Andere modellen
>

Rechte traplift
Voor uw rechttoe rechtaan trap

Een praktische, elegante manier om van uw trap gebruik te maken.

Met een Stannah traplift kan uw trap weer een deel van uw huis zijn waar u niet aan denkt. U kunt op een veilige en zelfstandige manier van uw huis weer uw thuis maken.

Leverbaar met levenslange omniumgarantie

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

  • Wij helpen u ook telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Investeer in uw toekomst

Onze trapliften zijn het resultaat van 150 jaar ervaring, alle functies zijn in overeenkomst met deskundigen en fysiotherapeuten tot stand gekomen. Van de ergonomische veiligheidsriem speciaal voor mensen met artritis tot aan de automatische draaiing van uw stoel. Een traplift kan u geven wat u nodig heeft om uw onafhankelijkheid terug te krijgen, en niet alleen voor de korte termijn. Zo is uw traplift gebouwd om tientallen jaren mee te gaan.

Is mijn huis geschikt voor een rechte traplift?

In de overgrote meerderheid van de gevallen is dat inderdaad het geval. Wij kunnen op vrijwel elke rechte trap een traplift installeren:

  • Aan beide kanten van de trap, aan welke kant deze het beste past.
  • Op de langste  trappen, uw trap zal ruim binnen onze grenzen vallen.
  • Zelfs als u een radiator of deur aan de boven- of onderkant van uw trap heeft, kunnen wij met onze inschuifbare rail uw traplift aan uw huis aanpassen.

In veiligheid zijn was nog nooit zo gemakkelijk

Wanneer u uw traplift wilt gebruiken, klapt u eenvoudig de stoel en de armleuningen naar beneden. Afhankelijk van uw vraag klapt de voetsteun automatisch uit. U kunt ook voor de stoelverbinding optie kiezen, op deze manier zijn de voetsteun en de stoel aan elkaar verbonden en klappen ze gelijktijdig open.

Bovenaan de trap zal uw stoel wentelen om comfortabel in- en uit te stappen. U kunt echter opteren voor een gemotoriseerde wentelstoel. De stoel vormt een barrière tussen u en uw trap, waardoor u niet naar achteren kunt vallen en zich veiliger voelt wanneer u opstaat.

We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd

Waar u zich ook in België bevindt, u weet dat u een traplift krijgt die is vervaardigd onder de strengste Europese gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor rechte trappen.

Bekijk alle verschillende Stannah trapliftmodellen die wij u te bieden hebben. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past en ontwerp zelf uw ideale traplift.

Ontvangt u liever een gratis brochure?

Ontvangt u liever een gratis brochure?

stannah Play

Voordelen van onze rechte trapliften

Stannah produceert al meer dan 40 jaar trapliften. Dit heeft ons de tijd gegeven om onze trapliften te innoveren en perfectioneren tot de veiligste en meest comfortabele trapliften op de markt.

scroll left button

scroll right button

Vraag een gratis trapmeting aan

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis