Verkoop & Dienstverlening | Wij horen graag van u | Stannah

Verkoop en dienstverlening

Bijstand en advies: voor, tijdens én na de aankoop van uw Stannah traplift

Uw onafhankelijkheid en veiligheid zijn voor ons prioriteit. Daarom maken we het proces van het kopen van een traplift zo eenvoudig mogelijk. Waar u zich ook maar bevindt in België, wij willen dat u zich weer veilig voelt in uw woning. Wanneer de trap een probleem is geworden, hoeft u niet te verhuizen naar een gelijkvloerse woning.

Om uw woning weer veilig en toegankelijk te maken, is een persoonlijke service noodzakelijk. Alle huizen zijn anders, maar ook de persoonlijke situatie verschilt van persoon tot persoon. Vanaf ons eerste contact zijn wij er voor u, omdat we weten hoe u het meeste uit uw huis kunt halen.

De eerste stap

Uw eerste contact met ons verloopt waarschijnlijk via telefoon. Eén van onze medewerkers kan u al een eerste advies geven. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te luisteren naar wat u nodig heeft.

Zij kunnen uw wellicht alvast van telefonisch advies voorzien, maar de kans is groot dat ze dat aan onze gespecialiseerde raadgevers overlaten.

Dit doen zij omdat de raadgever naar uw huis komt en persoonlijk met u praat. U hoeft dus niet het comfort van uw eigen huis te verlaten om alle informatie die u nodig heeft te ontvangen.

De raadgever toont u de mogelijkheden en meet uw traplift precies zó op, zodat wij een traplift kunnen ontwerpen die perfect bij u en in uw woonst past.

Wilt u liever een keertje een traplift in onze showroom in Relegem uitproberen? U bent van harte welkom om daarvoor een gratis en vrijblijvende afspraak met ons te maken!

Stannah Starla traplift op trappen

Het kiezen van uw lift

Wanneer het aankomt op het kiezen van een lift, heeft u waarschijnlijk geen idee  waar u moet beginnen. Daar zijn onze raadgevers voor: om u de juiste vragen te stellen zodat wij begrijpen wat u nodig heeft.

Zij nemen de tijd om meer te weten te komen over uw mobiliteitsproblemen. En hoe een traplift u kan helpen om uw bewegingsvrijheid weer terug te krijgen. Ze stellen u de perfecte lift voor en tonen hoe we deze aan uw wensen kunnen aanpassen.

Dit kan dankzij verschillende opties op vlak van veiligheid en comfort en zelfs een ruime keuze aan bekleding en kleuren. De raadgever kijkt naar de positie van de stoel wanneer niet in gebruik,  analyseert uw trap en bekijkt welke stoel het beste aansluit bij wat u nodig heeft.

Ze vertellen u of u een rechte of gebogen rail nodig heeft en alles over onze voetsteun-en bedieningsopties.

Ook bekijkt u samen met de raadgever de opties voor nieuwe en recent gereviseerde exemplaren. Wanneer de raadgever weer de deur uit is, kan u ervan op aan dat alle mogelijkheden besproken zijn.

Daar eindigt het niet bij

Zodra u uw nieuwe traplift heeft, krijgt u 2 jaar garantie voor het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw traplift aan de hand is. Om u gemoedsrust te geven, omvat de garantie een storingsdienst, zodat u weet dat wij er voor u zijn als u ons ooit nodig hebt.

Wij staan steeds tot uwer beschikking. Indien u een vraag heeft, aarzel niet contact op te nemen bij ons. Wij helpen u graag verder.