Waarom Stannah - Wereldwijd marktleider in trapliften | Stannah

Stannah trapliften - Wereldwijd marktleider in trapliften.

Anderhalve eeuw in de industrie heeft ons het een en ander over liften geleerd en over de mensen waarvoor we het doen.

Wij maken sinds meer dan

150

jaar het leven van velen wereldwijd een stuk gemakkelijker

Wij hebben meer dan

750,000

mensen wereldwijd hun onafhankelijkheid teruggegeven

Wij hebben opeenvolgend

9

prijzen op het gebied van gezondheid en veiligheid

Stannah trapliften: verrassende feiten over Stannah’s trapliften!

stannah Play

De Stannah familiewaarden

Omdat we een familiebedrijf zijn, zijn onze waarden een essentieel onderdeel van waar we voor staan. Doordat we niet aan aandeelhouders gebonden zijn, hebben wij de vrijheid al onze eigen beslissingen zelf te nemen. Wij willen dat u weet dat ú op de eerste plaats komt.

Stannah groepsfoto in 1867

Wij geven u de beste traplift op de markt

Er is een reden waarom Stannah wereldwijd marktleider is en zelfs aanwezig in meer dan 40 landen, verspreid over 5 continenten. Wij zijn trots dat we een uitstekend product kunnen leveren dat zowel aan uw als aan onze hoge verwachtingen voldoet. Wij kunnen de kwaliteit van onze producten waarborgen omdat onze eigen technici elk onderdeel van de trapliften in onze eigen fabrieken maken. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en we hanteren de veiligste werkpraktijken. Het resultaat is een krachtige, duurzame traplift die de tand des tijds zal doorstaan en u jarenlang in beweging zal houden.

Familie Stannah in de jaren 70

U krijgt waar voor uw geld

Een Stannah traplift geeft u de gemoedsrust die u zoekt. Omdat we zelf elke traplift ontwerpen en produceren, weten we dat deze zo veilig mogelijk is. Uw Stannah traplift is een investering van de hoogst mogelijke kwaliteit en zal vele jaren meegaan. Het is fijn te weten dat u de komende jaren veilig en comfortabel in uw eigen huis kunt blijven wonen. Daarnaast krijgt u naast uw traplift een gratis (snelle en schone) installatie en 2 jaar gratis garantie bij elke nieuwe traplift. Dat noemen wij nog eens een goede deal!

Stannah traplift bovenaan de trap

Voor advies waar u op kunt vertrouwen

Omdat een traplift geen alledaagse aankoop is, vraagt u zich misschien af waar te beginnen. Alvorens een beslissing te nenem, bieden wij u daarom gratis advies en een vrijblijvende offerte, zonder voorwaarden. We willen er zeker van zijn dat u het product krijgt dat het beste bij uw behoeften past, daarom dringen wij er nooit op aan om bij ons te kopen. Geef ons een belletje en stel al uw vragen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid om u het advies te kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Via telefoon of tijdens een huisbezoek, wij geven correct antwoord op uw vragen.

Stannah adviseur thuis

Voor een persoonlijke service

Van persoonlijk advies via de telefoon tot aan het huisbezoek van onze raadgever, wij stemmen onze diensten altijd af aan u en aan uw behoeften. Tijdens het huisbezoek meet onze adviseur elke centimeter van uw trap op en worden alle mogelijkheden met betrekking tot de traplift, stoelen, stoffering en extra functies, besproken. Als u het allebei eens bent over wat het beste is, ontvangt u een aangepaste offerte voor de perfecte traplift. Uiteraard is deze offerte vrijblijvend. Dat betekent dat er niet op zullen aandringen bij ons aan te kopen. Wij willen vooral dat u over de nodige informatie beschikt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Stannah traplift wordt door monteur afgesteld
scroll left button

Swipe for more

scroll right button