Wij zijn Liftfabrikanten en leverancier | Stannah

Traplift techniek – het is een continu proces

We blijven ernaar streven de beste traplift te maken die er is.

In onze fabriek blijven onze specialisten zoeken naar hoe ze het maximale uit onze trapliften kunnen halen. Ze werken hiervoor nauw samen met onze traplifttechnici om onze trapliften steeds te verbeteren.

Stannah traplift Techniek klein

Wij werken hard aan uw traplift om uw leven zo comfortabel mogelijk te maken. Hoe doen we dat?

  • Wij leggen enkel verantwoording af aan onszelf en onze klanten; daardoor kunnen we blijven investeren.  Dat betekent dat, als één van onze technici een idee heeft waarvan hij/zij denkt dat het u veiliger of comfortabeler zou maken, wij dit ook kunnen onderzoeken.
  • Omdat we een familiebedrijf zijn kunnen we ervoor zorgen dat onze normen de regelgeving overtreffen. Wij hebben ISO-certificeringen voor kwaliteitsbeheer en het beheer van de arbeidsomstandigheden behaald.
  • Omdat we elke traplift zelf maken, kunnen we de betrouwbaarheid en veiligheid garanderen. Onze kwaliteitscontrole zorgt daarvoor. We gebruiken enkel materiaal van topkwaliteit.
  • Onze trapliften zijn minimaal getest voor 25.000 opeenvolgende heen- en terugreizen. Uw traplift is gemaakt om vele jaren mee te gaan.
  • Bij het maken van onze trapliften worden alleen de beste werkmethodes toegepast. We investeren in opleidingen voor onze medewerkers totdat ze het beste zijn in wat ze doen.
  • Toegevoegde functies. Zo kunt u bijvoorbeeld, bij een opflakkering van artritis, uw veiligheid waarborgen met de ergonomische veiligheidsgordel. Met slechts één hand nodig om deze vast te maken, zodat u ’s ochtends veilig naar beneden kan.
  • We zijn dan wel technici, maar begrijpen dat uw traplift voor u meer is dan wat mechanica. Daarom besteedden wij ook veel aandacht aan het ontwerp om de traplift perfect in uw woonst in te passen.

Enkel door het bieden van de beste service bereiken wij gemoedsrust. De wetenschap dat u veilig en comfortabel in uw huis bent, is van groot belang voor ons. Elke stap van ons proces wordt zorgvuldig gecontroleerd om dat doel te bereiken. Bel ons voor meer informatie over hoe we onze trapliften aan uw specifieke behoeften kunnen aanpassen.